Over DA grime

Dunja America

Creativiteit en zakelijkheid zit in mijn genen. Al jong ging ik aan het werk in onze DA Drogisterij te Born. Opleiding tot drogist en schoonheidsspecialiste hield ik me graag bezig met tekenen, schilderen en etaleren in onze winkel.

De vakopleiding parfumerie maakte me bewust dat materiaal- en productkennis erg belangrijk is voor klanten en cursisten. In de winkel heb ik ook mijn interesse ontwikkeld voor alles wat te maken heeft met schminken, visagie, SFX en alles daaromtrent.

Na het volgen van vele nationale en internationale cursussen, workshops en opleidingen schminken, grimeren en visagie, ben ik enkele jaren later zelf workshops en cursussen gaan geven. Om iedereen met deze kennis te leren schminken. Met veel enthousiasme iedereen het grote plezier van schminken te leren. Of het nu gaat om Carnaval, Theater, Halloween, feestjes of evenementen schminken. Voor ieder zijn plezier.

Het bracht me in Oostenrijk waar de jaarlijkse wereldkampioenschappen body en facepaint worden gehouden in het prachtige Karinthie.  Tot in Miami waar de Fabaic (face and body art international convention) wordt gehouden en alle bekende artiesten van over de hele wereld samen komen om les te volgen, les te geven en samen te schminken…..

In al die jaren leerde in de beste, meest creative vrienden over de hele wereld kennen. Die regelmatig dag workshops komen geven bij ons. Dit alles deel ik graag met passie en plezier in onze winkel, bij de workshops/cursussen en via onze webshop (www.facepaintshop.eu) geen vraag is me te veel en alles wat in onze winkel komt wordt grondig getest en met liefde uitgeprobeerd.

Ook hulp bieden aan carnavalsgroepen om de mooiste designs te ontwerpen is mijn specialiteit geworden.

” Have Fun painting”


Professioneel & Actueel

Door het bezoeken van diverse internationale evenementen zoals WBF (World Bodypaint Festival), FABAIC (Miami), EFABE, Make-up artist show, IMATS London houden we ons constant op de hoogte van alle technieken en nieuwigheden. Gegarandeerd van professionele aanpak en gedegen kennis en advies op maat.


Onze instructors